Τι είναι το klairytolis.gr;

 Tο klairytolis.gr είναι ένα νέο e-shop για καταναλωτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που αγαπούν τη μόδα και το lifestyle και παθιάζονται με το να ανακαλύπτουν καθημερινά τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον χώρο των υποδημάτων και όχι μόνο.

Στόχος του klairytolis.gr  είναι να παρέχει στους επισκέπτες του, ευκολία στην αγορά, απόλυτη ασφάλεια στις συναλλαγές και άμεση παράδοση.

Κάνοντας εγγραφή στο newsletter του klairytolis.gr θα ενημερώνεστε με email για τις καταπληκτικές προσφορές μας στα πιο hot trends της μόδας!

  Πώς μπορώ να κάνω παραγγελία;

 Στo klairytolis.gr μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Online στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα klairytolis.gr

1.Μέσω τηλεφώνου στο 2102835966

2. Στέλνοντας e-mail στο info@klairytolis.gr`

Πως θα παραλάβω ένα προϊόν που αγόρασα;

Το klairytolis.gr αναλαμβάνει να  στείλει την παραγγελία σας στην διεύθυνση της επιλογής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τα προϊόντα που σας αρέσουν και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!

 Η συνδρομή στο newsletter του klairytolis.gr είναι δωρεάν;

H συνδρομή σας στο klairytolis.gr είναι εντελώς δωρεάν! Για να μην χάνετε τις προσφορές και τις προτάσεις μας, θα σας στέλνουμε  newsletter  για να ενημερώνεστε πάντα πρώτοι για τις νέες παραλαβές μας.

Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του προφίλ μου;

Επιλέγετε το σύνδεσμο << Ο Λογαριασμός μου>> στην αρχική σελίδα του klairytolis.gr. Από εκεί μπορείτε να διαχειριστείτε το όνομα χρήστη, τον κωδικό και τη διεύθυνσή σας.

 Πώς μπορώ να ξέρω αν τα προσωπικά στοιχεία του λογαριασμού μου είναι ασφαλή;

 Η ασφάλεια της πιστωτικής σας κάρτας και των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας. Δεν γνωστοποιούμε για κανένα λόγο τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς την άδειά σας, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή οποιαδήποτε άλλη νομική διαδικασία. Χρησιμοποιούμε τη μέγιστη προσοχή και ασφάλεια για όλες τις πληροφορίες που είναι καταχωρημένες στο προφίλ σας και σας εγγυόμαστε ότι καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν θα χρησιμοποιηθεί χωρίς τη δική σας συναίνεση. Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας από το τηλέφωνο, μέσω e-mail ή με οποιαδήποτε άλλη άμεση μορφή επικοινωνίας. Μόνο εσείς μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας όταν κάνετε μια αγορά. Εμείς δεν μπορούμε να αποθηκεύσουμε κανένα στοιχείο της κάρτας.

 Τι μπορώ να κάνω αν ξεχάσω το password μου;

Μην ανησυχείτε! Επιλέξτε το πεδίο Ξεχάσατε τον Κωδικό Πρόσβασης στη σελίδα εισόδου/εγγραφής και το πρόβλημα θα λυθεί άμεσα, στέλνοντάς σας ένα email όπου σας υπενθυμίζουμε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Τα προϊόντα που βλέπω και θέλω να αγοράσω είναι αυθεντικά;

Όλα τα προϊόντα του klairytolis.gr είναι 100% αυθεντικά! Το concept του klairytolis.gr είναι η πώληση αυθεντικών και ολοκαίνουργιων προϊόντων, στις original συσκευασίες τους, σε μοναδικές και ανταγωνιστικές τιμές, που εξασφαλίζουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας.

 Πώς γίνεται κάποιος μέλος στο klairytolis.gr

Η εγγραφή στο klairytolis.grείναι εντελώς δωρεάν. Πατήστε το κουμπί «Εγγραφή» και ακολουθήστε τα βήματα για να γίνετε μέλος στο klairytolis.gr.

Από ποιόν θα παραλάβω την παραγγελία μου και πώς;

Με την υποβολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε αυτομάτως ένα email επιβεβαίωσης που δείχνει τι ακριβώς παραγγείλατε. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο εκτός από το να παρακολουθείτε την Εξέλιξη Παραγγελίας.
Η παράδοση είναι άμεση και γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική στη διεύθυνση που επιθυμείτε και έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας. Φροντίστε να συμπληρώσετε σωστά και πλήρως τα στοιχεία σας κατά την παραγγελία ώστε να εξυπηρετηθείτε εύκολα και γρήγορα!